Intenson Babka Jajowata łupina Psyllium husk

wpis w: Aktualności, Zdrowie | 0

BABKA JAJOWATA łupiny

Sposób użycia:

Produkt przeznaczony do spożycia po uprzednim przygotowaniu:

½ łyżki babki jajowatej zalać szklanką ciepłej wody i odstawić na ok. 20 minut. Tak przygotowany napar wypić.
Można stosować również do zagęszczania potraw.

Podczas spożywania produktu, należy pić duże ilości wody – minimum 2 l płynu.

Należy przyjmować 2 razy dziennie – rano i wieczorem. Można mieszać z babką płesznik w proporcjach babka jajowata 80%, babka płesznik 20%.

Nie stosować u niemowląt i małych dzieci. Nie stosować u osób, które wcześniej przeszły operacje jelit lub mają anomalia anatomiczne, niedrożność jelit.
 babka-jajowata-306x355

Składniki:
100 % babka jajowata łupina

Wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy i sezam – może zawierać ich śladowe ilości


Wartość odżywcza w 100g**

Wartość energetyczna
733 kJ / 183 kcal
Tłuszcz:
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,35 g
<0,1 g
Węglowodany przyswajalne:
– w tym cukry
0,9 g
<0,6 g
Błonnik
86 g
Białko
1,1 g
Sól
0,05 g
Kraj pochodzenia*: Indie
Producent: INTENSON
Najlepiej spożyć przed: Numer partii / Data przydatności do spożycia / Kraj pochodzenia znajdują się na opakowaniu.

Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym, zacienionym miejscu. Chronić od zapachów obcych.
Dostępne opakowania: 500 g

* w zależności od partii (aktualny kraj pochodzenia na opakowaniu)

** w zależności od partii (aktualna wartość odżywcza na opakowaniu)

 

Intenson Babka Jajowata łupina Psyllium husk